Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Miskolci Egyetem Házibajnokságok 2024

2023. március 21., 12:20
A Miskolci Egyetem Sportiroda a 2023/24-as tanévben is Házibajnokságokat rendez, asztalitenisz, röplabda és tollaslabda sportágakban.
Kedves Hallgatók, Oktatók, Dolgozók!
 
A Miskolci Egyetem Sportiroda a 2023/24-as tanévben is Házibajnokságokat rendez, asztalitenisz, röplabda és tollaslabda sportágakban. A Bajnokságok célja a rendszeres testmozgás és a sportágak népszerűsítése mellett az Egyetemi Házibajnokság bajnoki címeinek eldöntése, valamint a tehetséges hallgatók kiválasztása és versenyzési lehetőség a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által szervezett Országos bajnokságokon (MEFOB).
 
A versenyek rendezője:
 
Miskolci Egyetem Sportiroda
 
A versenyek helye és ideje:
 
Tollaslabda: E/4 Tornaterem, április 16. 18:30
Röplabda: E/4 Tornaterem, április 11. 18:30
Asztalitenisz: E/4, április 15. 19:00
 
A Bajnokságok versenykiírásai és bővebb információ az alábbi linkeken olvashatók:
Tollaslabda Versenykiírás
Röplabda Versenykiírás
Asztalitenisz Versenykiírás
 
A versenyek résztvevői:
A 2023/24-es tanév II. félévben aktív vagy passzív jogviszonnyal rendelkező hallgatók (nappali, levelező, esti távoktatásban, illetve PhD képzésben résztvevők); hivatalos cserekapcsolat alapján részképzésben résztvevő külföldi felsőoktatási intézmény hallgatói; azon hallgatók, akiknek a Miskolci Egyetemen szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium) vagy diplomájuk a versenyt megelőző naptári évben kelt, továbbá a Miskolci Egyetem oktatói és dolgozói.
 
Nevezés:
 
Nevezni személyesen a Körcsarnok 1-es Irodában, vagy az online űrlap kitöltésével lehetséges.
Tollaslabda:
https://forms.gle/ZiuVMNMrfLWy3pSYA
Nevezési határidő: 2024.04.14. 23:59
Röplabda:
https://forms.gle/v5ja3WWfh59TJyCr6
Nevezési határidő: 2024.04.07. 23:59
Asztalitenisz:
https://forms.gle/KbMJw2NXyFFZdv5t8
Nevezési határidő: 04.012. 23:59
Egyéb rendelkezések:
 
Az ME Házibajnokságok versenyei folyamán felmerülő minden olyan vitás kérdésben, ami a versenykiírásban nem szerepel, a Versenybizottság dönt az aktuális sportág (tenisz, asztalitenisz, röplabda és tollaslabda) Szövetségek Versenyszabályzata szerint.
 
A nevezett játékosoknak a verseny idejére szükséges eszközöket biztosítunk (asztalitenisz ütő, röplabda, tollasütő, stb.) az eszközökkel szemben későbbi reklamációnak helye nincs. A saját sporteszközök használata engedélyezett.
 
A versenyek idejére a helyszíneken öltözőt biztosítunk, az öltözőkben hagyott értéktárgyakért azonban felelősséget nem vállalunk.
 
Az ME Házibajnokságokon minden résztvevő saját felelősségére vesz részt!
 
Mindenkitől elvárjuk a fair play maximális betartását, valamint a kulturált és korrekt hozzáállást!
 
Sportbaráti üdvözlettel:
 
Molnár Réka
ME Sportiroda vezető
sportiroda@uni-miskolc.hu